This post is only in Dutch explaining that for the next months this blog will only appear in English.Deze week heb ik een moeilijke beslissing genomen. Ik vind het leuk om blogposts te schrijven en ik vind dat het ook leuk moet blijven. Als ik er geen lol meer in heb dan ga je dat ook merken in wat ik schrijf. En dat is iets wat ik absoluut niet wil. Ik schrijf iets waar jij als lezer iets aan hebt of ik schrijf helemaal niets.

 

Nu ik het steeds drukker krijg, word het voor mij lastig om dit blog in het Nederlands en het Engels te onderhouden. Aangezien ik veel met Engelse clienten werk en veel Nederlanders goed Engels lezen, heb ik er voor gekozen om het blog voorlopig alleen in het Engels voort te zetten.

 

Het spijt me als dat voor sommige lezers lastig is. Als je een Engels artikel ziet waar je meer over wilt weten, dan kun je me altijd emailen, en ik schrijf zo snel mogelijk terug.

 

Bedankt voor jullie begrip!

We are using cookies on our website

Please confirm, if you accept our tracking cookies. You can also decline the tracking, so you can continue to visit our website without any data sent to third party services.